Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του πρώην Προέδρου της Φάρις κ. Δρούγα, αντιδημάρχων και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά αφιερωμένη στην καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση των επιχειρήσεων της πόλης.

Οι νικητές των βραβείων αναδείχθηκαν με βάση την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και την αισθητική των χριστουγεννιάτικων βιτρινών τους. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ενίσχυση του εμπορίου στην περιοχή και την ανάδειξη της δημιουργικότητας των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Καλαμάτας και την Φάρις για τη στήριξη της εκδήλωσης και δηλώνει την πεποίθησή του ότι η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του εμπορικού περιβάλλοντος της πόλης.

Τέλος, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους και τον ενδιαφέρον τους να δημιουργήσουν μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη μας.